slide-image

Ammattimainen projektimyynti palveluksessanne

Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelemme yritys- ja organisaatioasiakkaita aurinkosuojausprojekteissa. Vuositasolla toteutamme satoja aurinkosuoja-, kaihdin- sekä kiskoprojekteja niin pieniin kuin isompiinkin rakennushankkeisiin. Vuosien kokemus, jo olemassa olevat yhteistyöverkostot ja ensiluokkaiset tuotteet tekevät meistä erinomaisen kumppanin projektikohteiden toteuttamiseen. Tuotevalikoimaamme sisältyy myös muita tuotteita, kuten aurinkosuojalipat, kangasverhot, julksivusäleiköt, jakoseinät liikuntasaleihin, rullakalterit ja sälerullaimet.

Autamme projektien toteutusten osalta mielellään heti suunnitteluvaiheesta lähtien, joten jos esimerkiksi aurinkosuojatyypin valinta tai ohjaustavan määrittely askarruttaa, otathan meihin yhteyttä. Meiltä on lisäksi mahdollista saada apua simulointien laatimisessa sekä aurinkosuojauksen hyötyjä laskiessa.

Vuoden 2015 mittaan toimitimme verhokiskoja tai sälekaihtimia yli 1000 rivi- ja kerrostaloasuntoon sekä toteutimme lukuisia screen- ja markiisiaurinkosuojausratkaisuja. Sen lisäksi toimitimme näyttämö- ja pimennysvarustekokonaisuuksia useisiin julkisiin tiloihin.

Painotamme palvelussamme on laatua, joustavuutta sekä luotettavuutta unohtamatta turvallisuutta. Kun etsit ammattitaitoista kumppania projektisi toteuttamiseen, ota meihin yhteyttä.

Projektimyynti ja konsultointi / koko maa:
Juhana Repo / 0400 679 588 / juhana.repo[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Pääkaupunkiseutu:
Mikko Turunen / 050 302 2237 / mikko.turunen[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Itä- ja Pohjois-Suomi:
Otto Ahtonen / 044 550 9850 / otto.ahtonen[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Keski-Suomi ja Pirkanmaa:
Turkka Maljonen / 050 349 7905 / turkka.maljonen[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Länsi-Suomi:
Tauno Aaltonen / 0400 322 885 / tauno.aaltonen[at]articstore.fi

Suomen Vahvimmat