slide-image

Ammattimainen projektimyynti palveluksessanne

Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelemme yritys- ja organisaatioasiakkaita aurinkosuojausprojekteissa. Vuositasolla toteutamme satoja aurinkosuoja-, kaihdin- sekä kiskoprojekteja niin pieniin kuin isompiinkin rakennushankkeisiin. Vuosien kokemus, jo olemassa olevat yhteistyöverkostot ja ensiluokkaiset tuotteet tekevät meistä erinomaisen kumppanin projektikohteiden toteuttamiseen. Tuotevalikoimaamme sisältyy myös muita tuotteita, kuten aurinkosuojalipat, kangasverhot, julksivusäleiköt, jakoseinät liikuntasaleihin, rullakalterit ja sälerullaimet.

Autamme projektien toteutusten osalta mielellään heti suunnitteluvaiheesta lähtien, joten jos esimerkiksi aurinkosuojatyypin valinta tai ohjaustavan määrittely askarruttaa, otathan meihin yhteyttä. Meiltä on lisäksi mahdollista saada apua simulointien laatimisessa sekä aurinkosuojauksen hyötyjä laskiessa.

Vuoden 2018 aikana toimitimme sälekaihtimet tai verhokiskot yli 1500 kerros- ja rivitaloasuntoon, toteutimme useita markiisi ja screen aurinkosuojausratkaisuja sekä toimitimme lukuisten julkisten tilojen näyttämö- ja pimennysvarustekokonaisuuksia.

Painotamme palvelussamme on laatua, joustavuutta sekä luotettavuutta unohtamatta turvallisuutta. Kun etsit ammattitaitoista kumppania projektisi toteuttamiseen, ota meihin yhteyttä.

Projektimyynti ja konsultointi / koko maa:
Juhana Repo / 0400 679 588 / juhana.repo[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Pääkaupunkiseutu:
Mikko Turunen / 050 302 2237 / mikko.turunen[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Itä- ja Pohjois-Suomi:
Juhana Repo / 0400 679 588 / juhana.repo[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Keski-Suomi ja Pirkanmaa:
Turkka Maljonen / 050 349 7905 / turkka.maljonen[at]artickaihdin.fi

Projektimyynti / Länsi-Suomi:
Tauno Aaltonen / 0400 322 885 / tauno.aaltonen[at]articstore.fi

Suomen Vahvimmat