Haemme nyt Joensuuhun tuotantopäällikköä

Artic-kaihdin Oy on Suomen johtavia aurinkosuojatuotteiden valmistajia. Yritys on perustettu vuonna 1983 ja se työllistää noin 55 aurinkosuojausalan ammattilaista. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2014 noin 5 milj. €. Yksityisessä omistuksessa olevan perheyrityksen nykyaikaiset tuotantotilat sijaitsevat Joensuussa.
Artic-kaihdin Oy hakee nyt Joensuuhun TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan ja kehittämään yrityksen tuotanto-organisaatiota kehittyvällä teollisuudenalalla. Tärkein tehtäväsi on tuotannon sujuvuuden varmistaminen. Ymmärrät hyvän toimitusvarmuuden ja korkean laadun merkityksen asiakasnäkökulmasta.
Odotamme
– kokemusta esimiestehtävistä teollisuuden parissa
– henkilöstöjohtamisen taitoja
– teknistä koulutusta
– aitoa halua kehittää toimintaamme
Johdat noin 40 henkilön organisaatiota ja raportoit yrityksen toimitusjohtajalle. Aloitus sopimuksen mukaan vuoden 2016 alkupuolella. Tehtävä edellyttää jossain määrin matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Artic-kaihdin Oy, toimitusjohtaja Jarno Ahtonen p. 010 425 9503.

Hae tehtävää 4.12.2015 mennessä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen joko osoitteeseen maria.mustajarvi@sunprofile.fi tai Sunprofile Oy, Maria Mustajärvi, Tulliportinkatu 54, 80130 JOENSUU. Sähköpostin viestikenttään tai kuoreen merkintä ”Tuotantopäällikkö/Artic-kaihdin Oy”.