slide-image

Terassimarkiisit

Terassimarkiisilla saat terassin neliöt hyötykäyttöön: se suojaa auringolta, mutta myös vesisateelta. Voit siis nauttia kuumana kesäpäivänä terassilla oleskelusta mukavasti markiisin varjossa, ilman pelkoa kastumisesta sateen yllättäessä. Samalla ehostat myös talosi yleisilmettä.

Terassimarkiisi toimii myös tehokkaana suojana auringonvalon haalistavalta vaikutukselta, joten myös huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa entistä pidempään.

Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan sekä juuri sinun taloosi parhaiten sopivan markiisikankaan.

Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Vieraile lähimmän jälleenmyyjäsi luona ja tutustu erilaisiin terassimarkiisin kangas-, käyttömekanismi- sekä asennusvaihtoehtoihin.

 

Terassimarkiisin kankaat ja komponentit

Terassimarkiisit valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua tai polttomaalattua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia. Lataa esite kangasvaihtoehdoista Markiisi kangasmallistot 2018

 

Sähkökäyttöinen terassimarkiisi?

Kaikkiin Artic-terassimarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen tilalle. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan terassimarkiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että terassimarkiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi auringonvaloon sekä tuulen voimakkuuteen.

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja Somfyn verkkosivuilta.