slide-image

Somfy – moottoroidut aurinkosuojat

Jos haluat aurinkosuojillesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, tutustu sähkökäyttöisiin aurinkosuojiin. Artic-tuotteet voidaan yhdistää Somfyn valmistamiin sähkömoottoreihin, jolloin aurinkosuojien käyttö on todella vaivatonta. Hiljaiset, mutta tehokkaat Somfy-moottorit liikuttavat aurinkosuojaasi haluamaasi asentoon. Sähkömoottoria voit ohjata kytkimellä tai kaukosäädöllä. Valittavanasi on myös automatiikka, joka liikuttaa aurinkosuojiasi auringon/tuulen mukaan automaattisesti. Automatiikan voi asentaa yksittäiseen tuotteeseen tai se voidaan asentaa ohjaamaan kaikkia aurinkosuojia, jolloin ohjausjärjestelmää kutsutaan väyläohjaukseksi. Väyläohjausta hallitaan tietokoneelta, jolloin esimerkiksi sälekaihtimien avautuminen voidaan ajastaa joka arkiaamuksi haluttuun kellonaikaan.

Kaukosäätöinen sälekaihdin ja langaton radio-ohjaus

Somfy-sähkömoottorilla varustettu sälekaihdin kytketään sähköverkkoon, ohjauspiste asennetaan haluttuun paikkaan ja sälekaihdinta ohjataan kaukosäätimellä. Radio-ohjauksen ansiosta sälekaihtimen ja ohjauspisteen välille ei tarvita johtoa, jolloin julkisivu pysyy siistinä. Yhden ohjauspisteen ja sälekaihtimen taakse voidaan asentaa useita sälekaihtimia, jolloin voit samalla kaukosäätimellä ohjata useita sälekaihtimia. Kaukosäätimiä on saatavana myös iskun- ja vedenkestävänä. Nämä säätimet sopivat erinomaisesti esimerkiksi terassimarkiisin ohjaamiseen.

Lue lisää sälekaihtimista.

Aurinko- ja tuulianturit markiiseihin

Aurinko- ja tuuliautomatiikka tuo huolettomuutta arkeesi, sillä automatisoidut markiisit ovat aina oikeassa asennossa. Aurinkoanturi reagoi auringonvaloon ja sähkömoottorit avaavat ikkunamarkiisit ikkunoiden suojaksi, joten kotisi säilyy mukavan viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Tuuliautomatiikka pitää huolen siitä, etteivät markiisit ole auki kun tuuli yltyy myrskyisäksi. Näin ikkunamarkiisit ovat turvassa, vaikket olisikaan kotona.

Vaikka markiiseihin on asennettu aurinko- ja tuulianturit, markiiseja voi yhä ohjailla esimerkiksi kaukosäätimellä. Kun siis aurinkoisena kesäpäivänä haluatkin ottaa aurinkoa terassillasi, jota viilentämään aurinkoanturi on avannut terassimarkiisin, terassimarkiisi kelautuu auringon edestä napin painalluksella ja terassi on valmis auringonottopaikka!

Lue lisää terassimarkiiseista.

Lue lisää ikkunamarkiiseista.

Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.

Somfy-logo

 

Esitteet

Somfy, yleisesite, PDF
Somfy, terassimarkiisiesite, PDF
Somfy RT-esite, PDF