slide-image

Tehokasta näkö- ja häikäisysuojaa sälekaihtimilla

Articin sälekaihtimet ovat rakenteeltaan laadukkaita ja kestäviä. Erikoislejeerattu, polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko sälekaihtimen eliniän. Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona, suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa.

Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä sisään ja illan viilentyessä sulkemalla sälekaihtimet estät lämmön ulossäteilyä, joten sälekaihdin toimii myös ylimääräisenä ”ikkunalasina”.

 

Valitse värit, yhdistele mielesi mukaan – vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun

Värit sälekaihtimiisi voit valita laajasta valikoimasta, samalla voit valita sälekaihtimen väriin sopivat narut sekä ylä- ja alalistat. Myös sälekaihtimen raidoitus onnistuu haluamillasi väreillä helposti. Valittavanasi on neljä eri säleleveyttä: joko perinteinen 25 mm leveä sälekaihdin, kapeampi 16 mm leveä sälekaihdin, leveä 35 mm sälekaihdin tai kaikista levein 50 mm sälekaihdin.

 

Integroitu sälekaihdin – easy-säädin

Valikoimistamme löydät myös integroidut sälekaihtimet. Tutustu tarkemmin Integroitu sälekaihdin -sivulla.

 

Sälekaihtimen asennus

Sälekaihdin voidaan asentaa joko ikkunan puitteiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Sälekaihtimen asennus myös viistoihin ikkunoihin onnistuu vaivattomasti. Artic-sälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten saat sopivat kaihtimet vaativimpiinkin ikkunoihin.

Sälekaihtimien hankinnassa on huomioitava monia asioita. Tee hankinta helpoksi ja tule käymään lähimmän asiatuntevan Artic-jälleenmyyjäsi luona!

 

Sähkökäyttöinen sälekaihdin

Sähkökäyttöiset sälekaihtimet sopivat erityisesti tiloihin, joissa on paljon sälekaihtimia, esimerkiksi toimistotiloihin. Toisaalta ne tuovat mukavuutta myös jokaiseen aamuun kotonasi, kun voit avata sälekaihtimet suoraan sängystä kaukosäätimellä. Kaukosäädinohjauksen lisäksi sähkökäyttöisiä kaihtimia voidaan ohjata liittämällä sälekaihtimen moottori aurinkoautomatiikkaan. Tällöin sälekaihtimet ovat aina oikeassa asennossa, auringonvalon mukaan liikkuen. Sälekaihtimien moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita.

 

Sälekaihtimen tekniset tiedot

  • Ylä- ja alakotelo polttomaalattua terästä
  • Säle polttomaalattua alumiinia
  • Vetopunokset sekä askelnauhat polyesteriä
  • Säleen leveys 16 mm/25 mm/35 mm/50 mm
  • Säleen paksuus 0,21 mm
  • Enimmäiskorkeus 2500 mm
  • Enimmäisleveys 3000 mm
  • Enimmäispinta-ala 6m m2
  • Pakettikorkeus 82 (pakettikorkeus ylösvedetylle sälekaihtimelle, kun kokonaiskorkeus on 1500 mm)

Lisää sähkökäyttöisistä sälekaihdinvaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn verkkosivuilta.

 

Esitteet

Sälekaihdinesite, PDF
Sälekaihtimen tuoteseloste, PDF