slide-image

Rullaverhot

Rullaverholla tuot kotiisi lämpöä ja uutta ilmettä. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin – lue lisää pimennysverhoista.

Kangasmallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä, kuviollisia sekä pimentäviä rullaverhokankaita.Voit valita rullaverhoosi myös muotoonleikatun alareunuksen, jota korostetaan kanttinauhalla tai hapsulla. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

 

Sähkökäyttöinen rullaverho

Ohjaile rullaverhojasi kätevästi esimerkiksi kaukosäätimellä. Rullaverhoon voidaan asentaa sähkömoottori, joka nostaa ja laskee rullaverhon napin painalluksella. Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.

 

Screen-rullaverho

Screen-rullaverholla estät lämmönsäteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.