Vaihtoehtoja parvekkeelle – Parvekekaihtimet

Lasitetuille parvekkeille ja terasseille on useita erinomaisia aurinko- ja näkösuojaratkaisujaa, ja tarjoammekin laajan valikoiman erityyppisiä ratkaisuja joista varmasti löytyy jokaiselle parvekkeelle se sopiva. Tervetuloa lähimpään myymälään tutustumaan tuotteisiin! Tuotevalikoima voi vaihdella myymälöittäin.

Screen rullaverhot tai pystylamelli

Screen rullaverhon tai pystylamellin avulla voidaan peittää suuria alueita kerrallaan. Screen–kangas antaa hyvän aurinkosuojan, mutta läpinäkyvyytensä ansiosta et menetä näköaloja. Tuote soveltuu siis erinomaisesti lasitetuille parvekkeille. Kysy lisää myyjältäsi erilaisista kankaista ja asennusvaihtoehdoista!

Screen–paneeliverhot

Artic-paneeliverho on oivallinen tapa suojautua näyttävästi sekä tehokkaasti kuumuutta vastaan esimerkiksi lasitetuilla parvekkeilla tai terasseilla. Matalan kiskon ansiosta tuote soveltuu hyvin melkeinpä jokaiseen kohteeseen ja sen laadukkaat liukukomponentit varmistavat äänettömän ja sujuvan käytön. Paneelit on kätevä siirtää sivuun silloin, kun niitä ei tarvita ja siirtää taas eteen, kun tarve suojautua auringon kuumuudelta tai häikäisyltä yllättää. Kankaat on kiinnitetty paneelivaunuihin tarranauhalla, joten ne ovat helppo irrottaa ja kiinnittää esimerkiksi talvisäilytystä varten.

Parvekkeilla käytetään erityisesti Screen-kankaista tehtyjä paneeliverhoja, jotka antavat tehokkaan suojan auringolta, mutta säilyttävät silti näkymät ulos. Parvekkeelle tai terassille on mahdollista valita myös pvc-kankaista tehtyjä paneeliverhoja, jotka antavat myös täydellisen näkösuojan sitä kaipaaville. Sisätiloihin valikoimastamme löytyy lisäksi iso valikoima laadukkaita kaihdinkankaita. Tutustu sivun reunassa olevaan esitteesen!

inGlazia® Sälekaihdin

Erityisesti parvekelasitukseen suunniteltu sälekaihdin jonka säänkestävät komponentit varmistavat tuotteen pitkäikäisyyden. Kaihdinta voidaan liikuttaa ylös ja alas kätevästi siinä olevasta vetimestä joko käsin tai erillisen säätökepin avulla. Säleiden kulman säätö onnistuu helposti kuulaketjun avulla, joten valon sekä näkyvyyden säätely on helppoa ja nopeaa.Teippikiinnitys estää kaihtimen liikkumisen sivusuunnassa. Kysy lisää tuotteesta myyjältäsi tai tutustu tuotteeseen tarkemmin lataamalla esite tästä.

Kiinnityksessä käytettävä Tesa® ACX plus -teippi on laajalti testattu ja teollisessa käytössä mm. auto- ja rakennusteollisuudessa. Lataa ja lue lisää teippikiinnityksen eduista ja ominaisuuksista tästä.

Lue lisää Domicet_inGlazia

inGlazia® Pliseekaihdin

Parveke- ja terassilasituksiin erityisesti suunniteltu kangasvekkikaihdin on erinomainen valinta silloin kun halutaan asentaa aurinkosuojaverho jokaiseen lasiin erikseen. Pitävä teippikiinnitys varmistaa, että kaihdin ei pääse liikkumaan sivuttaissuunnassa esimerkiksi lasien liikuttelun aikana. Kaihdinta voidaan säätää portaattomasti alhaalta ylöspäin tai ylhäältä alaspäin joten voit hallita täydellisesti valoa ja läpinäkyvyyttä. inGlazia® Pliseekaihtimeen voit valita kankaaksi läpinäkyvän screenkankaan lisäksi täydellisen näkösuojan tarjoavan vaihtoehdon. Kysy tuotteesta ja kangasvaihtoehdoista myyjältäsi tai tutustu tuotteeseen tarkemmin lataamalla esite tästä.

Kiinnityksessä käytettävä Tesa® ACX plus -teippi on laajalti testattu ja teollisessa käytössä mm. auto- ja rakennusteollisuudessa. Lataa ja lue lisää teippikiinnityksen eduista ja ominaisuuksista tästä.

Lue lisää Domicet_inGlazia