slide-image

Mottura – verhokiskojen ammattilainen

Mottura on italialainen verhoammattilainen. Laajasta tuotevalikoimasta löydät kaiken verhojen ripustukseen olipa haussa verhokisko, verhotanko tai moottoroitu verhokiskojärjestelmä. Motturan verhokiskot ja verhotangot ovat omaleimaisia ja erittäin korkealaatuisia. Mottura aloitti toimintansa jo vuonna 1963.

 

Moottoroidut verhokiskojärjestelmät

Moottoroidun verhokiskojärjestelmän avulla verhojen siirtely on vaivatonta ja nopeaa. Moottoroitu verhokiskojärjestelmä on erityisen suositeltava tiloihin, joissa on suuret verhot tai jos verhoja useita. Useampia verhoja voidaan ohjata samanaikaisesti ohjelmoimalla kaikki sähkömoottorit yhdelle kaukosäätimelle.

 

Mottura-verhotangot ja -verhokiskot sulautuvat sisustukseen

Motturalle verhojen ripustusmekanismi on myös sisustuselementti ja Motturalta löytyykin verhokiskot jokaiseen tyyliin ja sisustukseen. Klassisempaan sisustukseen sopivat erityisesti Classic-verhotangot ja modernimpaan sisustukseen sulautuvat Futura-verhotangot ja -verhokiskot. Molemmat mallistot sisältävät useita tyylilleen uskollisia ratkaisuja.

 

Verhokiskot

Motturan verhokiskomallistoon kuuluu suuri joukko erilaisia verhokiskoja, joten valikoimasta löytyy verhokiskoratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Kerro vain vaatimuksesi kiskoille! Lue lisää Motturan kotisivuilta (englanniksi).

Mottura-logo