slide-image

Luxaflex-kangasvekkikaihtimet

Kangasvekkikaihdin on monipuolinen kaihdin, joka sopii useisiin erilaisiin käyttökohteisiin. Voit suojata ikkunaa alhaalta ylöspäin tai päinvastoin taikka keskeltä alas- ja ylöspäin. Esimerkiksi oviaukossa voit suojata vain keskikohdan, jolloin saat vapaan näkymän ulos ylä- ja alapuolelta. Kangasvekkikaihtimesta löytyy myös vaijerimalleja vinoihin ja kattoikkunoihin. Kattoikkunoihin on hyvä valita malli moottoroituna paremman käytettävyyden takia.

Kangasvekkikaihtimet toimitetaan mittatilauksen perusteella.

 

Luxaflex-laskoskaihtimet

Luxaflex-laskosverho on täysin mittatilauksesta tehtävä tuote. Saatavana on kuusi erilaista mallia, rimojen kanssa tai ilman ja renkailla. Kuvioidun, raidallisen tai yksivärisen kankaan lisäksi voit valita myös läpinäkyvän, tiheän tai pimentävän kankaan. Laskoskaihdin voidaan tehdä myös omavalintaisella kankaalla, jonka lähetät meille.

Lisätiedot laskoskaihtimesta löydät mittatilausmallistokirjasta, joka on nähtävillä myymälöissämme.

 

Romanttinen Silhouette-kaihdin

Silhouette on kaihdintyyppi, joka yhdistää parhaat ominaisuudet tavallisesta sälekaihtimesta ja rullakaihtimesta. Sälekaihtimesta Silhouette on perinyt tekstiililamellit, joilla voit helposti säädellä sisään tulevan valon määrää. Rullakaihtimesta se on perinyt tekstiilin keveyden ja hyvät pimennysominaisuudet, mikä tekee siitä erityisen hyvän valinnan makuuhuoneeseen, etenkin kun valitset pimentävän kangastyypin.

 

Elegantti Facette-kaihdin

Facette on täysin uusi kaihdintyyppi kahdella raidallisella ja läpikuultavalla kankaalla. Kankaiden välissä on hieman liikkumatilaa ja kun tiheät raidat ovat päällekkäin, säilyy näkymä vaakasuorien läpikuultavien raitojen läpi. Kun tiheät raidat vedetään limittäin, sisään tulevan valon määrä vähenee ja kaihdin hämärtää ja suojaa tilaa miellyttävästi. Voit luonnollisesti myös säädellä valon määrää asettamalla kaksi kangaskerrosta eri asentoihin toisiinsa nähden.