Katosmarkiisit 5 vuoden täystakuulla

Katosmarkiisi tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta terassilla tai puutarhassa ilman sadetta tai paahtavaa aurinkoa. Ylellinen katosmarkiisi lisää kotisi arvoa ja tuo säväyksen sen ulkonäköön.

 

Käyttö ja ominaisuudet

Katosmarkiisit soveltuvat erityisesti suurten pintojen kattamiseen ja auringolta sekä sateelta suojautumiseen. Etenkin ravintoloiden ja kahviloiden terassit ovat katosmarkiisien käyttökohteita, mutta ne soveltuvat myös kodin terassille tai puutarhaan.

Runkomateriaaliksi voidaan valita joko puu tai teräs, joista löytyy eri värivaihtoehtoja. Katosmarkiiseihin voidaan asentaa myös vesirännit, jolloin sadevedet voidaan ohjata pystyjalkojen kautta maahan. Articin katosmarkiiseilla on poikkeuksellisen hyvä tuulenkestävyys.

 

Moottorikäyttöinen katosmarkiisi

Katosmarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen ohjauksen tilalle. Moottorikäyttöinen markiisi on todella miellyttävä ja helppokäyttöinen – kaukosäätimellä on vaivatonta ohjailla markiisi juuri oikeaan asentoon.

 

Elite-katosmarkiisi

Elite-markiisi on nimensä veroinen. Sitä on saatavana niin metallisilla kuin puisillakin pilareilla.

 

Unica-katosmarkiisi

Unica-markiiseja on kahta mallia: 130 ja 165. Unica 165 -markiisi on eniten myyty malli, joka sopii niin kodin kuin kahvilankin terassille. Vietä kesääsi hieman tyylikkämmin katosmarkiisin avulla!

 

Esitteet

UNICA 165 -katosmarkiisi, PDF