slide-image

Integroitu sälekaihdin

Sälekaihtimen vetonarut ja säätötangot voi nyt piilottaa, jolloin sälekaihtimesi on entistäkin vaivattomampi ja turvallisempi. Integroitua sälekaihdinta voidaan suositella kaikille, jotka haluavat kotinsa sisustuksesta vielä hieman tyylikkäämmän. Pienen kokonsa ansiosta säätimet sulautuvat huomaamattomasti muuhun sisustukseen. Articin mallistosta löytyy kaksi integroitua sälekaihdin säädin vaihtoehtoa: in-säädin ja easy-säädin.

 

Kuinka integroitu sälekaihdin toimii

Integroidussa sälekaihtimessa sälekaihtimen vetonarut ja säätötangot kulkevat ikkunakarmin sisäpuolella, josta ne tuodaan suoraan säätimeen, joka on huoneen puolella. Sälekaihtimen säleet avataan ja suljetaan säätimestä, ja myös sälekaihtimen nostaminen ja laskeminen tapahtuu säätimen avulla.

 

in-säädin

in-säädin on uutuus, jonka avulla sälekaihtimen käyttö on todella vaivatonta ja helppoa. Pyöritä säätimen rullaa avataksesi tai sulkeaksi sälekaihtimen säleet. Sälekaihtimen nostaminen tapahtuu vetämällä rullasta sälekaihtimet ylös ja narut rullautuvat automaattisesti karmin sisään. Laskeaksesi kaihtimet vedä ylimääräiset narut ulos, paina nupin alla olevaa kytkintä ja päästä naru vapaaksi – sälekaihdin laskeutuvat automaattisesti.

Todella pienen kokonsa ansiosta in-säädin sulautuu jokaiseen sisustukseen. in-säädin on myös markkinoiden turvallisin vaihtoehto, sillä narut eivät sotkeudu lasten leikkeihin.

 

easy-säädin

Integroidussa sälekaihtimessa sälekaihtimen vetonarut ja säätötangot kulkevat ikkunakarmin sisäpuolella, josta ne tuodaan suoraan huoneen puolella olevaan easy-säätimeen. Sälekaihtimen säleet avataan ja suljetaan säätimestä. Myös sälekaihtimen nostaminen ja laskeminen tapahtuu easy-säätimen avulla. Tarkemmat ohjeet löydät esitteestä tai easy-säätimen käyttövideosta (linkit sivun alareunassa).

 

Integroidun sälekaihtimen asennus

Asennuksen voi tilata Artic-jälleenmyyjältä. Jos omistat porakoneen, asennus onnistuu myös itse tehtynä. Tarkat easy-säätimen asennusohjeet löydät alta pdf-tiedostona sekä videona (linkit alla). Julkaisemme in-säätimen asennusohjeet mahdollisimman pian.

 

Esitteet

Easy-säädin,käyttöohje, PDF
Single-säädin, käyttöohje, PDF
In-säädin,käyttöohje, PDF
easy-säätimen käyttö, video
easy-säätimen asennus, video