slide-image

Ikkunamarkiisilla suojaa ja viihtyisyyttä

Valitse ikkunamarkiisi suojaamaan sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta sekä pitämään kotisi tai toimistosi viileämpänä. Ikkunamarkiisit lisäävät asumisviihtyvyyttä kotonasi ja antavat kunnon piristysruiskeen rakennuksen julkisivulle.

Mallistoomme kuuluu suuri joukko erilaisia ikkunamarkiisivaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme tarpeisiisi sopivan mallin. Käyttövaihtoehtoina ovat nauha-, veivi-, sekä moottorikäyttöiset mallit, joista valitaan sopiva ottaen huomioon markiisin koko sekä tarpeesi. Ikkunamarkiisi voidaan varustaa suojakotelolla, joka antaa suojan kankaalle markiisin ollessa ylhäällä.

 

Ikkunamarkiisin kankaat ja komponentit

Jokainen ikkunamarkiisimme valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia.

 

Sähkökäyttöinen ikkunamarkiisi

Kaikkiin tarjoamiimme ikkunamarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen tilalle. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan ikkunamarkiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että ikkunamarkiisi on aina oikeassa asennossa, on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi auringonvaloon sekä tuulen voimakkuuteen.

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja