Pimennysverho

Pimennysverho - Pimennysverhot

Pimennysverho helpottamaan nukkumistasi

Rullaverhon tuotekuva

Pimennysverhona voidaan käyttää normaalia rullaverhoa, mutta saatavana on myös pimennysverho, jonka avulla voidaan saavuttaa lähes täydellinen pimennys. Pimennysverholla saat halutessasi esimerkiksi myös kesällä makuuhuoneen pimeäksi - ratkaisu on laadukas pimennysverho, joka on valmistettu täysin valoaläpäisemättömästä erikoiskankaasta. Pimennysverhon avulla nukut halutessasi pitkään ilman, että aurinko sinut herättää.

Pimennysverhoa voidaan erityisesti suositella vuorotyötä tekevälle, sillä pimennysverhon avulla saat nukkua pimeässä huoneessa aurinkoisenakin päivänä.

Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten pimennysverhon lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset pimennysverhot.

Täydellinen pimennys pimennysverholla

Rullaverhon tuotekuva

Täydellisen pimennystuloksen saavuttamiseksi on pimennysverhoon lisättävä vielä yläkotelo, sivukanaalit sekä alakanaali. Tällöin on pimennettävä aukko kokonaisuudessaan peitetty ja pimennystulos on taattu.

Pimennysverhon saa myös sivulle vedettävänä järjestelmänä. Sivulle vedettävä pimennysverho on saatavissa nauha tai sähkökäyttöisenä.

Sähkökäyttöinen pimennysverho

Päästä luonnonvalo huoneeseesi nousematta sängystä - mikä olisi enää mielyttävämpi tapa aloittaa päivä? Pimennysverhoon voidaan lisätä moottori, jota ohjaat kaukosäätimellä. Pimennysverhojen moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita SOMFYn moottoreita. Somfy logo

Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistajan sivuilta. Pääset sivuille napsauttamalla oheista logoa.